Ξεκινώντας τη συνέντευξη

ΑΠΟΚΤΗΣΗ IRC CLIENT

To Internet Relay Chat (IRC) είναι μια πιο σφριγηλή έκδοση των client συνομιλίας που μπορεί να χρησιμοποιούσατε, όπως AOL Instant Messenger (AIM) ή Yahoo! Messenger.

Προτεινόμενοι Clients

  • mIRC (Windows)
  • X-Chat (Windows, Linux)
  • Colloquy (Mac OS)
  • mibbit (web browser)

Αφού έχετε κατεβάσει, εγκαταστήσει και ρυθμίσει τον IRC client σας, διαβάστε παρακάτω!

ΣYΝΔΕΣΗ ΜΕ TO IRC ΤΟΥ WHAT.CD

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ. Proxies, bouncers, shells, γραμμές από γραφείο, και άλλες μη-οικιακές συνδέσεις (συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης από το σπίτι του φίλου σας) δεν επιτρέπονται. Μπορείτε να συνδεθείτε από τον κοιτώνα του πανεπιστημίου σας.

IRC Server: irc.what-network.net
Port: 6667 (+6697 για SSL)

Αφού έχετε συνδεθεί με το δίκτυο IRC του What.CD, πληκτρολογήστε: “/ join # what.cd-invites” (χωρίς τα εισαγωγικά) και ακολουθήστε τις οδηγίες στο θέμα.

ΤΕΣΤ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Για να ενταχθείτε στην ουρά, θα πρέπει να κάνετε ένα Τεστ Ταχύτητας στη σύνδεση του σπιτιού σας (θυμηθείτε ότι μπορείτε να δώσετε συνέντευξη ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ!).

Εάν ζείτε σε πανεπιστήμιο, παρακαλείστε να το αναφέρετε στον συνεντευξιαστή σας.

  1. Μεταβείτε στο http://www.speedtest.net.
  2. Κάντε κλικ στο “BEGIN TEST (ΕΝΑΡΞΗ ΔΟΚΙΜΗΣ)” (μπλε κουμπί).
  3. Περιμένετε για την ολοκλήρωση της δοκιμής.
  4. Κάντε κλικ στο “SHARE RESULT (ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)” (πράσινο κουμπί).
  5. Κάντε κλικ στο “COPY (ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ)” (μπλε κουμπί).

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Επιστροφή στο #what.cd-invites, πληκτρολογήστε: “!queue” (χωρίς τα εισαγωγικά) συνοδευόμενο από το σύνδεσμο προς το τεστ ταχύτητας.

Για παράδειγμα, !queue http://www.speedtest.net/result/12345678.png.

Στη συνέχεια, περιμένετε για να σας πάρει κάποιος συνέντευξη.

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Όλοι οι συνεντευξιαστές μας είναι χρήστες του What.CD οι οποίοι προσφέρονται εθελοντικά, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν σας πάρουν συνέντευξη. Ακόμη κι αν φαίνεται ότι πολλοί συνεντευξιαστές είναι στο κανάλι, αρκετοί από αυτούς μπορεί να είναι «αδρανείς» (δηλαδή είναι στο κανάλι, αλλά δεν είναι σε θέση να πάρουν συνέντευξη).

Μη διστάσετε να μιλήσετε με άλλους στο #what.cd-invites για οτιδήποτε σχετικό, αλλά αποφύγετε θέματα συνέντευξης και να κάνετε κουβέντα, ενώ περνάτε από συνέντευξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Μπείτε στο #what.cd-interviewprep αν έχετε αρχικές ή επακόλουθες ερωτήσεις σχετικά με τη συνέντευξη ή τη διαδικασία της συνέντευξης.

Σημείωση: Τα #what.cd-invites και #what.cd-interviewprep είναι τα ΜΟΝΑ κανάλια στα οποία επιτρέπεται η συμμετοχή σας. Τα υπόλοιπα κανάλια είναι μόνο για τους χρήστες του What.CD.