Καλώς ήρθατε!

Γεια σας και καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του What.CD για την προετοιμασία της συνέντευξης! Αυτή η ιστοσελίδα γράφτηκε ως οδηγός για τους πιθανούς χρήστες ώστε να ενημερωθούν σχετικά με τις μορφές (αρχείων) μουσικής, τις διακωδικοποιήσεις, τα torrents, και τις διαδικασίες αντιγραφής και ριπαρίσματος – όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για να περάσουν τη συνέντευξη του What.CD.

ΤI EINAI TO What.CD;

Το What.CD, έχοντας ιδρυθεί στις 27 Οκτωβρίου 2007, αποτελεί μια ιδιωτική ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BitTorrent και διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από μουσική, κόμικς, λογισμικό, ηχο-βιβλία (audiobooks) και ηλεκτρονικά βιβλία (eBooks). Με γρήγορες ταχύτητες κατεβάσματος, καλά τροφοδοτούμενα torrents και μια ευρεία γκάμα μουσικών αρχείων κωδικοποιημένων σε ποικιλία μορφών, το What.CD είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της μουσικής.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ What.CD;

Το What.CD είναι μία ιστοσελίδα που δέχεται κόσμο μόνο μετά από πρόσκληση. Ωστόσο, αν δεν γνωρίζετε κανένα από τα σημερινά μέλη, ενδέχεται να λάβετε μια πρόσκληση, εφόσον περάσετε από μια συνέντευξη του What.CD. Με το άνοιγμα των προσκλήσεων σε όποιον μπορεί να περάσει τη συνέντευξή μας, ελπίζουμε να βρούμε μέλη τα οποία θα είναι δραστήρια στην κοινότητα, θα ενδιαφέρονται για τη μουσική και θα είναι πρόθυμα να μοιραστούν με τους υπόλοιπους χρήστες κάνοντας seeding και ανεβάζοντας μουσική από τις δικές τους συλλογές.

Σημείωση: Εάν είχατε προηγουμένως ένα λογαριασμό στο What.CD, πηγαίνετε στο #what.cd-disabled και ακολουθήστε τις οδηγίες σ’ εκείνο το θέμα, προκειμένου να μιλήσετε με έναν συντονιστή (moderator) για να ενεργοποιηθεί και πάλι ο λογαριασμός σας. ΜΗΝ προσπαθήσετε να δώσετε συνέντευξη, αλλιώς οι λογαριασμοί σας θα καταργηθούν οριστικά.