Welkom!

Hallo, en welkom op de What.CD Interview Preparation website! Deze website is geschreven als gids voor potentiële gebruikers om te leren over muziektypes, transcodes, torrents, branden en rippen — alles wat je moeten weten om te slagen voor het What.CD interview.

WAT IS WHAT.CD?

What.CD is een op 27 oktober 2007 opgerichte besloten BitTorrent site met een grote selectie muziek, stripboeken, software, audioboeken en eBooks. Met hoge downloadsnelheden, goed geseede torrents en een brede selectie van muziekbestanden geëncodeerd in verschillende formaten is What.CD een paradijs voor muziekliefhebbers.

BEN JIJ KLAAR OM JE BIJ WHAT.CD AAN TE SLUITEN?

Enkel mensen met een uitnodiging kunnen lid worden van What.CD. Als je echter geen leden van de site kent, kun je een uitnodiging verkrijgen door te slagen voor het What.CD interview. Door de uitnodigingen voor iedereen open te stellen, hopen we leden te vinden die actief zijn in de gemeenschap, geïnteresseerd zijn in muziek, en bereid zijn te delen met anderen door te seeden en muziek van hun eigen collecties te uploaden.

Let op: als je al eerder een account op What.CD hebt gehad, ga dan naar #what.cd-disabled en volg de aanwijzingen in het onderwerp (topic) opdat je met een moderator kunt praten over het terugkrijgen van je account. Probeer niet opnieuw te interviewen of je acounts zullen permanent verbannen worden.